“Köszönjük szépen az egész napot srácok, óriási bulit csaptatok nekünk!” Dominika és Laci, 2023


„Köszönjük, hogy a nagy napunkat felejthetetlenné tettétek! Maximálisan hoztátok a hangulatot, amire számítottunk Tőletek! A vendégeink is nagyon dicsérték a munkátokat. Mindenki maximálisan meg volt elégedve veletek, szóval tényleg minden várakozásunkat és a vendégeinkét is felülmúltátok”. 🤗 Fanni és Viktor, 2023.


„Tisztelt Mexx Zenekar! Fantasztikus munkát végeztetek a hétvégén, amit köszönök tisztelettel!” Miska vőfély, 2023.


„Még egyszer nagyon szépen köszönünk mindent, nagyon jók voltatok 🤗 mindenkitől csak azt halljuk vissza, hogy nagyon jók vagytok és szuper volt minden. Volt, aki mondta, hogy éjjel is kint ültek a teraszon és hallgatták a zenét, mert annyira jó volt🤗😎. Szuperek vagytok 🤗🥰❤️❤️” Patrícia és Alex, 2023.


“A legjobb zenekart választottunk az esküvőnkre. Még egyszer had köszönjük meg nektek, hogy egy fergeteges bulit csaptatok nekünk.” Bella és István, 2021.


“Köszönjük szépen, hogy életünk legcsodálatosabb napján velünk ünnepeltetek! Köszönjük a fergeteges hangulatot! A násznép minden egyes tagjától, csak dicséretet kaptunk a zenekar részére! Mindenki egy felejthetetlen élménnyel lett gazdagabb! Anita és András, 2021.


“Köszönjük szépen nagyon jól éreztük magunkat és nagyon szuperek voltatok ti is jobb zenekart nem is választhattunk volna.” Dani és Patrícia, 2021.


„Tegnap MEXX bálban járt az ÁLL A BÁL. Megismerhettük közelebbről is a Mexx Live Music Bandet. Nagyon szimpatikusak a fiúk, remekül éreztük magunkat! Köszönjük az élményt, amit nyújtottatok, a színes zenei palettát. A már megszokott és közkedvelt, a bálokban gyakran előadott dalokon kívül nagyon sok olyan régi nóta csendült fel, amelyet nagy ritkán adnak elő a zenekarok. Öröm volt újra hallani őket. …kedves bál szervezők, leendő szervezők! Ha tanácstalanok vagytok, hogy mely zenekart hívjátok, vagy kicsit újítani szeretnétek bátran ajánljuk a Mexx Zenekart!
Lendületes, fiatalos, a mai bálok elvárásainak maximálisan megfelelő zenekar ők! Valamint az is kiemelendő, hogy a szünet fogalmát ők sem ismerik! Egészen a tombolasorsolásig húzták! Gratulálunk MEXX! Horváth Gábor, Áll a Bál 


„Kiváló hangzású zenekar. Rugalmas, segítőkész, összeszokott és profi csapat! Segítségükkel minden gördülékenyen ment a szertartás hangosításánál is, az éjszaka folyamán pedig remek és felejthetetlen hangulatot teremtettek a lagzinkon! Bátran és szívből ajánlom őket esküvőkre, bálokra, egyéb rendezvényekre egyaránt! Takács Henriett, 2019”


„Dóri és Roli esküvőjén a Mexx Zenekarral volt alkalmam a jó hangulatot biztosítani. Tízből tízes együttes, kiváló szolgáltatók, mind szakmailag mind pedig emberileg! Bátran ajánlom kedves jegyespárok figyelmébe! Beleznai János – vőfély, ceremóniamester, 2019”


“Nagyon örülünk hogy titeket választottunk! Egy igazán jó fej mosolygós csapat akik mindent könnyedén és rugalmasan oldottak meg! Szakmailag és technikailag is profi a csapat! Egy nagyon jó hangulatú bulit sikerült varázsolni amiért végtelenül hálásak vagyunk! Teljes szívemből ajánlom minden esküvőre és bármilyen rendezvényre! Hálás köszönet. Dóri & Roli, 2019”


„Idézek pár véleményt rólatok, amik a vendégek szájából hangzottak el:
szépen végig tolták a menetet is ahhoz képest milyen hosszú volt és az idő meg meleg; nem tartottak sok szünetet; jó hangulatot csináltak; sokfélét játszottak; minden kérésnek eleget tettek. Üdv. Brigi & Tomi, 2019.


„Nagyon köszönjük, hogy életünk legszebb napját, a kikérőtől a lakodalom végéig, életünk legnagyobb bulijává varázsoltátok! 🙂 Jobb zenekart a lakodalmunkra álmunkban sem képzelhettünk volna el! Fanni és Joci, 2018.”


Nagyon szépen köszönünk mindent! Nagyon jól nyomtátok! Tényleg mindenki elégedett volt nagyon a minőségi zenétekkel! További jó zenélést és hangulat teremtést, nektek nagyon megy! Üdv! Peti, 2018.”


„Nagyon szépen köszönjük a nagyon jó zenét !!!!! Igen tetszett a csapatnak!!!!! Még egyszer mindent nagyon szépen KÖSZÖNÜNK!!!!! Kucskár és a Máyer szülök, 2018.”


„Ezúton szeretnénk ismét köszönetünket kifejezni nektek a fergeteges és kifulladásig tartó hangulatért 🙂 Esküdni vágyók figyelem! Ha valóban mulatni kívántok hajnalig, a Mexx Zenekar mellett biztosan elkopik a cipőtök talpa :), Klaudia, 2016.”

Fel