Vőfély

Molnár Gábor

Ha már választhatsz, mert a kínálat vőfélyből igen nagy, akkor válassz olyat, aki szereti csinálni azt amit csinál, megtalálja a közös hangot a vendégeiddel, rugalmas, határozott, barátságos, mind emellett vicces, és szórakoztató. A nevem Molnár Gábor, és nagyjából 15 éve űzöm a vőfély mesterséget. Azért írom, hogy “nagyjából”, mert magam sem tudom mikor kezdtem. A vőfélyboton lévő legelső szalagok a 2000-es évekből valók. Vőfélynek lenni nem egy olyan dolog, amit bárki csinálhat, akinek egy kicsit jobb a dumája az átlagnál és van olyan bátor, hogy mer beszélni 100-200 ember előtt. Erre születni kell!

Molnár Gábor
Miska vőfély (Suplicz Mihály)

Több évtizedes színpadi és színházi rutinnal várom az érdeklődőket, hogy segítségükre legyek.

Miska vőfély

Fotós

Szìvárvány Szinei Photography

Nyisztor Georgina vagyok több mint 6 éve fotózom. Hobbi szintem kezdtem mára a hivatásom lett. Szerencsésnek érzem magam mert rengeteg visszatérő elégedett vendégem van. Esküvőkön a vidám és boldog emberek erősítik bennem hogy a legjobb hivatást választottam. Nincs két egyforma pár nincs két egyforma esküvő és én pont ezt a kihívást szeretem a legjobban, mert így minden esküvőn tanulok valami újat. Szeretem az egyedi elkapott pillanatokat, lendületes vidám fotózás a célom.

Nyisztor_Georgina
KT foto – kreatív & art

ESKÜVŐI FOTÓZÁS MÁSKÉPP – Árnyékként követlek és mindenre is figyelek.

A mosolyoktól a megható könnycseppeken át az összes boldog pillanatot megörökítem, hogy közös életetek legünnepélyesebb napja örökre megmaradjon a fényképeken. Több, mint 100 esküvővel a hátam mögött bátran állítom, hogy akkor igazán értékes egy fotósorozat, ha évek múltán is érzed az illatokat és a füledben cseng az akkori beszélgetés és hangulat összes hangja. Fotóimmal igyekszem a teljes nap történetét elmesélni!

Keszthelyi_Tamas_Fotos

Videós

StúdióB Hungary Film és hangstúdió
StudioB
SZAVI Studio
Szavi_Studio_logo

Rendezvény helyszínek

Tenisz Klub Étterem Panzió, Kaposvár

Kaposvár szívében, zöldövezetben, a főút mellett, de mégis csendes, nyugodt környezetben tökéletes esküvői helyszín. Hangulatos miliő, finom ételek, figyelmes személyzet és gyors kiszolgálás.

Csak ajánlani tudjuk!

Tenisz Klub_Kaposvár
Fel