Az esemény tervezésekor ügyelni kell arra, hogy az 5 fős zenekar  felállásának, a hang- és fénytechnikai eszközök elhelyezésének fizikai korlátai vannak. Minimálisan 10-12 m2 (azaz 4×2,5 – 4×3 méternek megfelelő) színpadra vagy egyéb szabad helyre van ahhoz szükség, hogy a beállást biztosítani tudjuk. Ha a tér ennél kisebb természetesen akkor is találunk megoldást, de az a tánctér csökkenését eredményezheti.

Az eszközök megszólaltatásához 5-10 méteren belül – az érintésvédelmi szabályoknak megfelelő – stabil 230V – 16A /  400V – 3x16A elektromos hálózat rendelkezésre állása is szükséges.

Szabadtéri rendezvény esetén a megfelelő méretű és minőségű színpadfedés szintén elengedhetetlen feltétel, mivel egy hirtelen jött zivatar több milliós nagyságrendű kárt okozhat a felszerelésben. Az időjárási körülményeknek nem megfelelő színpadfedés miatt bekövetkezett káresemény ez esetben a Megrendelőt terheli.

Az esemény lebonyolításához professzionális hang- és fénytechnikával rendelkezünk, amit elsődlegesen a saját zenei műsorunk lebonyolítására használunk. Minden olyan esetben, amikor a zenekari hangtechnika használatára nincs lehetőség (pl.: rendezvényen külsős hangosítás van, vagy a helyszínen hatóságilag szabályozták a zajkibocsátást és telepített hangrendszer található stb.) kérjük előzetes egyeztetéseteket legkésőbb a rendezvény időpontja előtt 10 nappal.

Gyakori kérés, hogy a rendezvény során más fellépők műsorának hangosítási feladataiban is működjünk közre, amennyiben ilyen igény felmerül kérjük ezt is előzetesen egyeztetni.

A fentiek mellett fontos tudni, hogy a technika összeállításához és bontáshoz szabad munkaterület és a „színpadhoz” közeli parkolási lehetőség szükséges, amit 2 órával a rendezvény előtt és után veszünk igénybe.

Fel